ČAJ OD KORE NARA – RECEPT RUSKOG TRAVARA – LEČI OZBILJNE STOMAČNE BOLESTI

Nar, čaj od nara  i čaj od kore nara je naširoko poznati prirodan lek Ruskog travara koji leči veoma ozbiljne stomačne bolesti!

Ovim lekom lečio i sam Hipokrat.

Kora nara je neverovatno lekovita!

Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

Ovaj neverovatan lek pomoći će vam kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crevnih poremećaja.

čaj od kore nara, stomačne problemi, upala slepog creva, dizenterija

U decembru 1999. u ruskom listu “Ruski vesnik” (v 50-51 (444-445) objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hiruške operacije), salmoneloze – preparatom od suvih kora nara za samo 5 sati.

Patentiranju leka 1996. prethodila je obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije “in vitro”. Sledi pomenuti članak preveden sa ruskog jezika:

Čudotvorni recept ruskog iscelitelja G.I. Glubokog – čaj od kore nara:

“Sa moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svetu, koji efikasno inhibira sve patogene bakterije u celom gastrointestinalnom traktu čoveka, nezavisno od vrste i mutacije. Na molbu čitalaca dajem recept pripreme preparata suvih kora nara i njegovu primenu.”

čaj od kore nara, stomačne problemi, upala slepog creva, dizenterija

Priprema preparata od suvih kora nara – čaj od kore nara:

Izečenje dijareje i salmoneloze u potpunosti za 5 sati

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200ml ključale vode. Pokriti tacnicom i ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga može da se pije. Kore ne bacajte. Šolja sa preparatom treba da stoji pored bolesnika.

Priprema preparata od sušenih kora nara je za sve navedene bolesti ista. Ali primena je za svaku bolest drugačija.

Za izlečenje za 5 sati od: dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenje slepog creva) preparat konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje preparata. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako nakon 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno. Možete slobodno i izaći iz kuće.

upala slepog creva, čaj od kore nara, dizenterija

Ako nakon 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači u pitanju je ili dizenterija, ili dijareja ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje preparata. Proces lečenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenje debelog creva), disbakterioza creva, konzumirati preparat suvih kora nara na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, preparat početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) preparata u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25ml. Početi piti ujutro na prazan stomak nakon buđenja, a poslednju 4. dozu pred spavanje.

Ne treba piti preparat svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – PITI, a 2,4,6 dan – NE PITI. To je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti nakon napravljene pauze od 7 dana nakon prvog tretmana lečenja.

Zapamtite:

U procesu lečenja – preparat se NE CEDI.

Za vreme lečenja – NE SMETE konzumirati alkohol.

Odnos kore nara i ključale vode je 1:20.

Ovo je važno!

nar, kora nara, čaj od nara, čaj od kore nara, ozbiljne stomačne bolesti, dizenterija, dijareja, kolera, upala slepog creva, salmoneloza, čir na želucu, kolitis

Suština lečenja sastoji se u tome da se u celom gastrointestinalnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju), i njihovu lokaciju uspešno nastanjuju zdrave i čoveku neophodne.

O jedinstvenim osobinama suvih kora znao je još Hipokrat pre 2500 godina.

Uspešno je primenjivao preparat za lečenje dizenterije.

Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5h.

Poret toga, ovim preparatom je lečio smrtne i ubodne rane.

Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj preparat. Stalo se održavala vlažnom do zalečenja rane.

G.I. Gluboki (Članak iz lista “Ruski Vesnik”)

Veoma je važno pridržavati se razmere sastojaka: Odnos kore nara i ključale vode je 1:20, da ne izazovete kontradikcije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

nar, kora nara, čaj od nara, čaj od kore nara, ozbiljne stomačne bolesti, dizenterija, dijareja, kolera, upala slepog creva, salmoneloza, čir na želucu, kolitis

Izvor: biljotekaa

Sličan članak: PRIRODAN LEK ZA SVE VRSTE ALERGIJA – KOZJE MLEKO I BUNDEVA

Ostavite svoj komentar
Print Friendly
Preporuči prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *