NAPITAK KOJI ČISTI KRVNE SUDOVE – SPREČAVA ZAČEPLJENJE

Kombinacija ovih super-zdravih sastojaka ima odličan učinak na celo telo. Ovaj prirodni lek čisti arterije i sprečava kalcifikacije u organizmu, i kompletno čisti da bi krvni sudovi bili propusni i sprečava aterosklerozu.

Ona nastaje tako što se počnu taložiti masne naslage na zidovima krvnih sudova. Takođe, godine mogu da utiču na stanje i funkcionalnost krvnih sudova. Prilikom starenja organizma se gubi elastičnost krvnih sudova i tako počinju da se talože naslage na zidovima, pa se time sa godinama i povećava verovatnoća za pojavu srčane bolesti. Dodatni faktori koji utiču na zakrčenje krvnih sudova su (povišena telesna težina, pušenje, masnoće u krvi, povišen krvni pritisak, nedovoljna fizička aktivnost, stres i nasledni faktori).

Zakrčenje krvnih sudova nazivamo angina pektoris. Postoji:

  • stabilna angina pektoris
  • nestabilna angina pektoris

čisti krvne sudove

Stabilna angina pektoris

Ona se javlja u toku ili nakon fizičkog ili psihičnog napora. Anginozni bol može biti uzrokovan prijatnim ili neprijatnim uzbuđenjem. Najčešći bol se javlja iza grudne kosti i ispoljava se u vidu stezanja, pritiska, paljenja, i nakon pojave počinje da se širi prema vratu i vilici, ramenima i levoj ruci. Intenzitet se najčešće pojačava ali traje obično 1-10 minuta NAJVIŠE.

Nestabilna angina pektoris

Odlikuje se anginoznim bolom karakterističnim za nestabilnu formu, ima istu lokalizaciju i karakter isto kao i kod stabilne, ali mu je intenzitet mnogo jači i duži (do 30 minuta)

Bol prati i hladno preznojavanje, malaksalost. Javlja se lupanje srca, muka, povraćanje, nesvestica. Nekada se javi u toku malog fizičkog napora, a nekada i u potpunom mirovanju ili čak u toku noći kada probudi čoveka.

kvni sudovi čišćenje, začepljenje

Za sprečavanje ateroskleroze i angine pektoris redstavljamo recept za spremanje napitka za čišćenje krvnih sudova

Sastojci – krvni sudovi

  • 4 limuna sa korom (pokušati kupiti organski)
  • 4 velika čena belog luka
  • 1 manji komad korijena đumbira
  • 2 litre vode

Krvni sudovi, čišćenje krvnih sudova, čisti arterije, limun, beli luk, đumbir, napitak, angina pektoris

Priprema

Oprati limun i iseći na komade. Potom oguliti beli luk i samleti ga zajedno sa limunom i đumbirom. Sipajte sve ovo u dublju posudu. Sipajte vodu i stavite na vatru. Kada prokuva skinuti i ostaviti da se ohladi. Procediti i staviti u staklene boce, čuvati u frižideru.

Konzumacija

Piti 1/2 šolje svaki dan, najmanje 2h pre obroka ili na prazan želudac.

Krvni sudovi, čišćenje krvnih sudova, čisti arterije, limun, beli luk, đumbir, napitak, angina pektoris

Izvor: zivjetizdravo, stetoskop

Sličan članak: DOMAĆE KAPI ZA PROŠIRENE VENE – RECEPT

Ostavite svoj komentar
Print Friendly
Preporuči prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *