POLITIKA PRIVATNOSTI

Privatnost naših korisnika nam je IZUZETNO bitna!

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

ZdravaSvest može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste ZdravaSvest. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu sajtova.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće. Medjutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korišćenje softvera.

Naš portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima. ZdravaSvest nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Privatnost dece

ZdravaSvest se obavezuje da će štititi potrebe privatnosti dece i podstiče roditelje i staratelje da igraju aktivnu ulogu u aktivnostima i interesovanjima njihove dece na mreži. ZdravaSvest ne prikuplja namerno informacije od dece ispod 13 godina starosti i ZdravaSvest ne usmerava svoj veb sajt niti svoje servise na decu uzrasta ispod 13 godina.

Ostavite svoj komentar
Print Friendly
Preporuči prijateljima: